Sektor NVO vesti

Projekat „Da li se vidimo?“

Ознаке: ,

Objavio Zoran Markovic

Inicijativa za demokratsku tranziciju sprovodi projekat „Da li se vidimo?“. Ovaj projekat ima za cilj jačanje kapaciteta organizacija građanskog društva na teritoriji grada Beograda, kroz unapređenje percepcije građana i predstavnika poslovnog i javnog sektora o važnosti rada i boljeg razumevanja organizacija civilnog društva. Projekat je podržala Agencija za evropske integracije i saradnju sa udruženjima grada Beograda na „Konkursu za finansiranje projekata koji su usmereni ka jačanju i unapređenju kapaciteta kao i odgovornosti OCD na teritoriji grada Beograda za 2010. godinu“.

Inicijativa za demokratsku tranziciju poziva da pomognete u realizaciji projekta popunjavanjem upitnika. Upitnik ima za cilj da pomogne u identifikaciji primera dobre prakse koji će biti predstavljeni kroz TV priloge. Popunjene upitnike neophodno je poslati do 18. novembra na adresu zoran@dti.org.rs.

Kao svoj krajnji rezultat, projekat predviđa kreiranje pet desetominutnih TV priloga pomoću kojih će se promovisati primeri dobre prakse delovanja organizacija civilnog društva sa teritorije Beograda kao i primeri njihove saradnje sa institucijama grada Beograda. Kroz ove priloge želimo posebno da promovišemo aktivnosti koje obrađuju teme koje su od značaja za proces evropskih integracija. Nakon produkcije, planirano je emitovanje priloga na zainteresovanim lokalnim i nacionalnim medijima.

Dodatne informacije, predloge i komentare možete dobiti na telefon 011/3391 997, ili saradnike na projektu Zorana Milinkovića 063 249 318 zoran@dti.org.rs Ili Leopolda Rollingera:063 500 80 93 leo@dti.org.rs.

Inicijativa za demokratsku tranziciju

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.