Sektor NVO vesti

Bostonski univerzitet dolazi u Beograd

Objavio Zoran Markovic

Jedan od najboljih svetskih Univerziteta održaće trening za menadžere “Excellence in Project Management – Izvrsnost u upravljanju projektima” 5. i 6. marta u Beogradu.

Mellisa Rancourt, profesorka na Bostonskom univerzitetu i jedan od lidera Evropske fondacije za upravljenje kvalitetom EFQM, posvetiće dva dana treninga unapređenju kvaliteta rezultata projekata u Srbiji i regionu.

Ovo je prvi od pet vikenda treninga u okviru programa za Evropski projekt menadžment i liderstvo – European Project management and Leadership Program (EULPM), u organizaciji Balkanske bezbednosne mreže i Kancelarije za podršku organizacijama civilnog društva Zvezdara, koji traje od marta do aprila 2011. godine, u Srbiji.

Sa obzirom na to da kvalitet rezultata međunarodnih projekata u regionu nije onakav kakav je inicijalno očekivan, organizovaće se EULPM trening za menadžere iz: privrede, nevladinih organizacija, lokalnih samouprava, medija, organizacija kulture, obrazovnih institucija i preduzetnike koji će pružiti mogućnost polaznicima da savladuju procedure pisanja i upravljanja projektima, kako bi maksimalno iskoristili raspoložive resurse iz međunarodnih fondova.

Balkanska bezbednosna mreža omogućila je, u saradnji sa medijskim partnerima, stipendije za studente i menadžere. Otvorena je mogućnost da se zainteresovani prijave na svaki od deset treninga zasebno ili da se pohađa ceo program.

Više informacija mozete dobiti na:

info@balkansecuritynetwork.org  ili na www.balkansecuritynetwork.org

Medija centar

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.