Sektor NVO vesti

Prihvatanje i primena evropskih modela

Ознаке: , , ,

Objavio Zoran Markovic

Konferencija za medije povodom projekta „Kreiranje i razvoj lokalnih politika – evropska dimenzija“ održaće se 8. februara 2011 u 11:00, pres sala Izvrsnog veća AP Vojvodina, Novi Sad.

Centar za podršku ženama iz Kikinde realizuje projekat „Kreiranje i razvoj lokalnih politika – evropska dimenzija“ u saradnji sa Beogradskim centrom za bezbednosnu politiku (BCBP), Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu i NSZ-Pokrajinskom službom. Cilj projekta je da se kroz realizaciju odabranih aktivnosti ubrza prihvatanje i primena evropskih modela u kreiranju i sprovođenju politika na lokalnom nivou, u tri odabrane oblasti – mladi, ljudska bezbednost i zapošljavanje.

BCBP je u okviru projekta zadužen za podršku i podizanje kapaciteta lokalnim telima u oblasti ljudske bezbednosti ali i za informisanje najšire javnosti, predstavnika izvrsne vlasti i organizacija civilnog društva u 9 izabranih lokalnih zajednica o politikama EU u toj oblasti. Projekat finansijski podržava Fond za otvoreno društvo. Kontakt osoba: Maja Bjelos majabjelos@ccmr-bg.org.

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.