Sektor NVO vesti

Debata sa kandidatima političkih stranaka

Ознаке: ,

Objavio Zoran Markovic

Sajt „Istinomer“ (www.istinomer.rs) pokrenuo je u predizbornom periodu seriju debata po Srbiji. Do sada su održane debate u Valjevu, Čačku, Kruševcu i Užicu.

Nacionalna Istinomer debata održaće se u četvrtak, 5. aprila 2012. godine u 13h, u Velikoj sali Doma omladine u Beogradu.

Na debatama će učestvovati kandidati političkih stranaka, a teme će biti odgovornost političara, predizborna obećanja i rešavanje aktuelnih problema.

Moderatorka debate će biti novinarka Suzana Trninić.

Molimo Vas da potvrdite svoj dolazak do ponedeljka 2. aprila, 2012. godine na mail debate2012@istinomer.rs.

Sajt „Istinomer“ pokrenut je pre više od dve godine sa ciljem da promoviše odgovornost za javno izgovorenu reč funkcionera i da u isto vreme građanima služi kao orijentir na političkoj i društvenoj sceni, a medijima kao izvor. Sajt „Istinomer“ posetilo je blizu milion građana, analizirali smo više od 1500 izjava javnih funkcionera i proširili mrežu na 35 gradova Srbije. Proveravali smo koliko političari ispunjavaju data obećanja, koliko govore istinu i da li su dosledni u svojim stavovima.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Dubravki Grčić na telefon 060 40 90 190 ili e-mail dubravka.grcic@istinomer.rs

Tim Istinomer Debata 2012 – Da se ne lažemo!

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.