Sektor NVO vesti

ICTeachers2

Ознаке: , ,

Objavio Zoran Markovic

Centar za proučavanje informacionih tehnologija Beogradske otvorene škole, uz podršku Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva i Digitalne agende, poziva sve zainteresovane profesore, nastavnike i učitelje koji kreativno koriste IKT u nastavi da se prijave na drugu jednodnevnu konferenciju „ICTeachers2“, koja će biti održana 25. oktobra 2012. godine u Palati Srbija. Cilj konferencije je promocija upotrebe informaciono-komunikacionih tehnologija u obrazovnom procesu.

Pozivaju se prosvetni radnici koji koristi internet u radu sa svojim učenicima, da do 8. oktobra 2012. godine, na adresu cepit@bos.rs pošalju video, fotografiju, kratak opis ili link koji opisuje i pokazuje vaša iskustva u upotrebi informacionih tehnologija u nastavi.

Nakon toga, projektni tim putem društvenih mreža objavljuje pristigle predloge čime ih stavlja na javno glasanje. Podnosioci najbolje plasiranih predloga učestvovaće u konferenciji kao prezenteri primera dobre prakse.

Sve dodatne informacije o konferenciji Centar za proučavanje informacionih tehnologija Beogradske otvorene škole objavljivaće putem Facebook strane Nastavnici (www.facebook.com/nastavnici).

Više o projektu „ICTeachers2“ možete pogledati na stranici www.bos.rs/nastavnici.

Kontakt osoba:

Jovana Tripunović, asistentkinja na projektima CePIT-a

011/3065 800, cepit@bos.rs

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.