Sektor NVO vesti

Pristup pravdi – Pravda za sve

Ознаке: ,

Objavio Zoran Markovic

Konferencija ‘’Pristup pravdi – Pravda za sve’’ u organizaciji Komiteta pravnika za ljudska prava i SeConS-a održaće se 07.03.2013. godine u Kući ljudskih prava, Kneza Miloša 4, Beograd, sa početkom u 11 h.

Na konferenciji će biti predstavljena publikacija Pristup pravdi i besplatna pravna pomoć u Srbiji – izazovi i reforme koja polazeći od Nacrta Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći a na osnovu rezultata istraživanja o percepciji besplatne pravne pomoći od strane građana Srbije i zaključaka javne tribine formuliše preporuke za izgradnju efektivnog sistema besplatne pravne pomoći. Cilj konferencije je i promocija besplatne pravne pomoći putem medijskih sadržaja i brošura namenjenih približavanju ovog sistema gradanima. Ove aktivnosti realizovane su tokom projekta Pristup pravdi-pravda za sve u okviru programa “Inicijativa javnog zagovaranja građanskog društva Srbije“ USAID-a i Instituta za održive zajednice.

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete na konferenciji, molimo Vas da svoje učešće potvrdite na adresu office@yucom.org.rs ili telefonom na 011/ 33-444-25.

Program konferencije možete pronaći na linku.

(Milan Antonijević, direktor YUCOM/Olivera Vuković, direktorka SeConS)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.