Sektor NVO vesti

Trening za organizatore Žive biblioteke

Ознаке: , ,

Objavio Zoran Markovic

Grupa “Hajde da…”, u saradnji sa Kancelarijom Saveta Evrope u Beogradu, Kancelarijom poverenice za zaštitu ravnopravnosti i Ministarstvom omladine I sporta Republike Srbije, organizuje Nacionalni trening za organizatore Žive biblioteke u Srbiji, koji će se održati u periodu od 24. do 28. aprila 2013. u Sremskim Karlovcima.

Ovaj trening ima za cilj da razvije standarde kvaliteta u metodologiji organizovanja Živih biblioteka, kao i da obuči buduće organizatore za kvalitetno sprovođenje Živih biblioteka uz poštovanje principa i vrednosti koje stoje iza ovog projekta: ljudskih prava, različitosti i interkulturalnog dijaloga.. Ideja ovog treninga je da se osnaži nova generacija organizatora Živih biblioteka u Srbiji, koji bi se pridružili već postojećoj mreži nastaloj 2012. godine. Postojanje ovakve mreže osigurava kvalitet i saradnju među organizacijama civilnog društva u Srbiji i institucija uključenih u projekat, kao i jači uticaj na lokalne zajednice.

Pozivamo sve zainteresovane organizacije i pojedince da pošalju popunjen prijavni formular i pismo podrške do 25.marta 2013. godine na obe e-mail adrese: belgrade.office@coe.int i suzana@hajdeda.org.rs.

Više informacija o treningu i aplikacioni formular.

Grupa “Hajde da…”

Kneza Danila 12/84

11000 Beograd

e-mail: hajdeda@eunet.rs

website: www.hajdeda.org.rs

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.