Sektor NVO vesti

Za čistije i zelenije škole u Vojvodini

Ознаке: , , ,

Objavio Zoran Markovic

U petak, 30. avgusta 2013. godine u Ekološkom centru „Radulovački“ u Sremskim Karlovcima, biće održan seminar za nagrađeno nastavno osoblje najboljih osnovnih i srednjih škola koje su učestvovale u Programu „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“ u školskoj 2012/2013. godini. Ovaj seminar organizuje Pokret gorana Vojvodine uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine i Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice.

Cilj ovog seminara je da uz prisustvo međunarodnog eksperta za edukaciju iz oblasti zaštite životne sredine Ilse Davidse, nastavno osoblje stekne nova znanja i veštine iz oblasti edukacije dece u prirodi koje će moći da primeni u realizaciju Programa „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“ u narednom periodu.

Početak seminara je u 14.30 časova kada će 30 okupljenih nastavnika/nastavnica iz 15 vojvođanskih osnovnih i srednjih škola pozdraviti mr Tatjana Đurić, pomoćnica Pokrajinskog sekretara za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine i g. Mato Groznica, podsekretar u Pokrajinskom sekretarijatu za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice.

(Pokret gorana Vojvodine)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.