Sektor NVO vesti

Glasanje za najbolju amatersku fotografiju prirode

Ознаке: ,

Objavio Zoran Markovic

Svi ljubitelji prirode i fotografije do 10. septembra imaju priliku da glasaju za svog favorita za najbolju amatersku fotografiju prirode „Plavo zeleni svet“ na adresi www.bgmap.rs/konkurs/index.php/glasajte. Fotografija sa najviše glasova osvojiće nagradu publike, dok će stručni žiri izabrati još dve pobedničke fotografije. Imena svih pobednika i učesnika izložbe biće objavljena 11. septembra na zvaničnoj prezentaciji www.bgmap.rs, nakon čega će biti organizovana dodela nagrada, kao i izložbe u Beogradu i Novom Sadu.

Konkurs je organizovao Centar za unapređenje životne sredine u saradnji sa Telenor fondacijom i uz podršku Grada Beograda – Sekretarijata za zaštitu životne sredine, sa ciljem promocije prirodnih bogatstava i buđenja svesti građana o značaju očuvanja prirode u Beogradu i Srbiji.

SAMSUNG CSC

 

U nadmetanju za najbolju fotografiju je 1896 radova, a pobedničke fotografije će osvojiti „pametne uređaje“ kompanije Lenovo.

Najboljih 14 fotografija biće predstavljeno na izložbi “Plavo zeleni svet” u UK Parobrod od 16. do 18. septembra 2014, kada će biti organizovana i ceremonija dodele nagrada. Tokom proleća iduće godine, izložba će biti predstavljena građanima Beograda i Novog Sada na nekim od najprometnijih gradskih lokacija.

(Centar za unapređenje životne sredine)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.