Sektor NVO vesti

Praćenje i evaluacija javnih politika

Ознаке:

Objavio Zoran Markovic

Fondacija za razvoj ekonomske nauke (FREN) i Centar za evropske politike (CEP) organizuju okrugli sto pod nazivom „Praćenje i evaluacija javnih politika u Srbiji kroz podršku civilnog društva – načini uključivanja i dobre prakse“ u okviru projekta koji finansira Evropska unija, kroz Instrument za podršku civilnom društvu (Civil Society Facility) i uz sufinansiranje Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije.

Okrugli sto će biti organizovan 29. maja 2014. godine od 10 do 13 časova u hotelu Hyatt Regency Beograd i okupiti predstavnike i predstavnice civilnog društva, državne uprave, međunarodne bilateralne donatore i medije, sa ciljem da zajedno diskutujemo i razmotrimo koja je uloga civilnog društva u praćenju i evaluaciji javnih politika i koji su modaliteti uključivanja i ograničenja učešća, kao i dobre prakse uključivanja organizacija civilnog društva u praćenju i evaluaciji javnih politika.

Učesnicima će se pridružiti i Ivana Ćirković, direktorka Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom, Žarko Šunderić, direktor Kancelarije Vlade za inkluziju i smanjenje siromaštva (SIPRU), i Tanja Ignjatović, programska koordinatorka Autonomnog ženskog centra.

Pozivamo sve zainteresovane medije da nam se pridruže 29 maja i isprate dogadjaj. Sve dodatne informacije možete dobiti na mejlove: sibina.golubovic@cep.org.rs, sena.maric@cep.org.rs.

(Medija centar)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.