Sektor NVO vesti

Program za mlade “INFOrmatizuj se“

Ознаке: , ,

Objavio Zoran Markovic

Pokret gorana i Centar za edukativno-kreativni razvoj omladine (CEKRO) organizuju program za mlade “INFOrmatizuje se“, koji počinje u subotu 17.05.2014 u 11 časova u Ekološkom centru Radulovački, u Sremskim Karlovcima. Program ima za cilj da poveća zapošljivost mladih kroz sticanje prenosivih znanja i veština u okviru informatičko-komunikacionih tehnologija (ICT).

„INFOrmatizuj se“ podrazumeva selekciju 20 mladih osoba (uzrasta od 18 do 25 godina) koji će učestvovati na radionicama u Ekološkom centru “Radulovački“, gde će imati priliku da steknu nova znanja i veštine kroz neformalnu edukaciju i praktičnu primenu u vidu razvijanja i održavanja veb portala. Dodatna komponenta programa je da će se on sprovoditi kroz principe omladinskog rada i time omogućiti mladima da kvalitetno provode svoje slobodno vreme i doprineti njihovom ličnom razvoju i razvoju lokalne zajednice.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti, popunjavanjem aplikacije, koju mogu pronaći na internet stranici Pokreta gorana Vojvodine – www.pgv.org.rs do 15.05.2014.

Program je besplatan.

Program za mlade “INFOrmatizuj se“ organizuje Pokret gorana Vojvodine i Centar za edukativno-kreativni razvoj omladine(CEKRO), u okviru projekta „Uz dobar alat veština je zanat“ koji Nacionalna Asocijacija Praktičrara/ki Omladinskog Rada (NAPOR) sprovodi uz podršku Ministarstva omladine i sporta i USAID projekta

(Centar za edukativno-kreativni razvoj omladine i Pokret gorana)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.