Sektor NVO vesti

Sportske igre za decu iz poplavljenog Obrenovca

Ознаке: , , ,

Objavio Zoran Markovic

Više od 500 dece iz 11 mesnih zajednica iz Obrenovca, koje su najviše stradale u majskim poplavama, takmičiće se u raznim sportskim disciplinama- jaje u kašiki, trka u vrećama, nadvlačenje konopca, razne igre sa čunjevima i loptom, trčanje na 50 metara, kviz znanja, fudbal (u polufinalu i finalu igre iznenađenja), na Sportskim igrama „Sportom do prijateljstva“, koje će se održati od 30 avgusta do 27 septembra, svake subote u trajanju od 4 sata, od 10 do 14 časova. U revijalnom delu mališani ce učiti latino ples. Takmičenje počinje u Velikom polju koja je prva poplavljena u tom nemilom događaju, a nastaviće se u mesnim zajednicama Rvati, Zabrežje, 3 mesna zajednica i finale u Dudovima.

Omladinski projekat „Sportom do prijateljstva“ sprovodi „Centar za unapređenje društva“ i FK Omladinac Veliko polje, uz podršku Građanskih inicijativa, u okviru programa „Mladi su zakon- Beogradski okrug“, koji je finansijski podržan od strane Ministarstva omladine i sporta.

Podršku su do sada pružili: Ecomer, Patent CO d.o.o, kopirnica Digital art, studenti FPN-a, tinejdž bend OŠ Marija Bursać Hunting Souls, Crveni krst Beograd i Obrenovac.

(Centar za unapređenje društva)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.