Sektor NVO vesti

Stipendija za iEdukativni program „Poslovne veštine za početnike“

Ознаке: , ,

Objavio Zoran Markovic

Poznato je da Srbiju muči problem odliva mozgova i nedostatka strucnjaka već više od 20 godina. S druge strane Srbija svoju poziciju u savremenom društvu mora graditi uz pomoć obrazovanih pojedinaca koji će postati vrhunski stručnjaci u svojim oblastima ili poslovima koje pokreću.

Glavni potencijal naše zemlje su njeni mladi obrazovani ljudi posvećeni radu i usavršanju. U cilju podizanja kapaciteta mladih ljudi, pokret iSerbia uz podršku Kluba privrednih novinara Srbije i Udruženja za jugoistočnu Evropu Univerziteta Oksford raspiskuje konkurs Šta možeš da uradiš za sebe? u okviru koga će biti dodeljeno 25 stipendija za tromesečni paket onlajn kurseva koji imaju za cilj da pruže znanja i tehnike neophodne pojedincu za preduzimanje aktivne uloge u pravcu razvoja svoje karijere i/ili pokretanja sopstvenog posla.

Kursevi su osmišljeni tako da ih polaznici mogu koristiti iz udobnosti svoje fotelje i u vreme kada im to najviše odgovara, usvajajući znanja nastala kao spoj teorjskih i praktičnih znanja i iskustva vrhunskih stručnjaka, a prilagođenih potrebama mladih u Srbiji i socioekonomskom okruženju u kojem će raditi i stvarati.

Više informacija na linku.

(iSerbia)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.