Sektor NVO vesti

Uloga medija u borbi protiv korupcije

Ознаке: ,

Objavio Zoran Markovic

Okrugli sto ANEM-a (Asocijacije nezavisnih elektronskih medija)  - Uloga medija u borbi protiv korupcije.

28.5.2014. | Vreme: 13:00 | Terazije 3, II sprat, Velika sala Medija centra.

Okrugli sto se organizuje u okviru projekta „Ilustrovani rečnik korupcije“ koji ANEM realizuje u partnerstvu sa Agencijom za borbu protiv korupcije, a finansira ga Evropska Unija.

Na okruglom stolu će učestvovati predstavnici medija i medijskih/novinarskih udruženja, medijski eksperti, predstavnici institucija i nevladinog sektora. Predstavnik partnera na realizaciji projekta – Agencije za borbu protiv korupcije – biće Zlata Đorđević, zamenica predsednika Odbora Agencije.

Cilj događaja je da se podstakne diskusija o ulozi medija u sprečavanju i borbi protiv korupcije i o uslovima koji su potrebni da bi je mediji uspešno ostvarivali, kao i o tome kako da se između tri važna aktera – medija, nevladinog sektora i institucija – unapredi saradnja na rešavanju problema korupcije.

Ovim okruglim stolom zaokružujemo projekat čiji je glavni cilj da doprinese efikasnijoj prevenciji i borbi protiv korupcije aktivnijim uključivanjem građana i medija u taj proces.

Najljubaznije Vas molimo da potvrdite učešće na okruglom stolu zaključno sa ponedeljkom, 26.5.2014, na e-mail tatjana.boskic@anem.org.rs.

(Medija centar)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.