Sektor NVO vesti

Konferencija MAN2015: Super tata

Ознаке: ,

Objavio Zoran Markovic

Centar E8 poziva na godišnju, petu po redu, MAN2015 konferenciju, koja se ove godine organizuje kao deo nove kampanje „Super Tata“ i promoviše uključivanje muškaraca kao aktivnih, odgovornih, nenasilnih i rodno ravnopravnih očeva i staratelja.

Kroz MAN konferencije okupljaju se stručnjaci i stručnjakinje iz zemlje, regiona, pa i sveta, i bavi se društvenim i kulturnim normama muškosti i izazovima sa kojima se susreću kako mladići i muškarci, tako i devojke i žene. Među govornicima i govornicama na konferenciji će se naći stručnjaci i stručnjakinje, kao i učesnici naše kampanje „Super Tata“.

Pored govora i prezentacija u vezi sa očinstvom na početku, na programu konferencije su i dve panel diskusije sa posebnim osvrtom najpre na aktivno i angažovano očinstvo i značaj i dobrobit istog, a potom na gorući problem nasilja nad ženama, ulogu medija i društva, gde bismo kroz diskusiju razmotrili tezu da je mizoginija uzrok demografske katastrofe.

Na stranici događaja (klikom na ovaj link) možete videti agendu sa više detalja o programu konferencije. Učešće na konferenciji, potvrdite registracijom do 29. maja na sledećem linku.

Za sve dodatne informacije koje bi Vam mogle zatrebati, Centar E8 je na raspolaganju i može se kontaktirati putem mejla centar@e8.org.rs.

(Centar E8)

 

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.