Sektor NVO vesti

Regulatorna tela i transparentnost

Ознаке: , ,

Objavio Zoran Markovic

Beogradski institut za javne politike i Transparency International Macedonia pozivaju na konferenciju „Regulatorna tela i transparentnost“, koja se održava u sredu 20. maja sa početkom u 10 časova u hotelu Metropol.

Konferencija predstavlja završni događaj u okviru jednogodišnjeg naučno-istraživačkog projekta o regulatornim telima u Srbiji i Makedoniji pod pokroviteljstvom Programa za promociju regionalnog istraživanja Zapadnog Balkana (RRPP Western Balkans), koji je podržan od strane Švajcarske agencije sa razvoj i saradnju. Projekat se sprovodi pod mentorstvom Centra za analizu rizika i regulacije (CARR – Centre for Analysis of Risk and Regulation) Londonske škole za ekonomiju i političke nauke (LSE).

Prvi deo konferencije biće posvećen diskusiji o pitanjima regulacije, kao i uloge i rada regulatornih tela, uključujući, između ostalih, i pitanje njihove transparentnosti. Tema drugog dela konferencije (veći deo drugog i kompletan treći panel) baviće se predstavljanjem i komentarisanjem empirijskih nalaza projekta.

Agendu možete pronaći na linku. potrebno je da se potvrdi učešće na konferenciji na e- mail: info@bginstitute.org.

(Beogradski institut za javne politike)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.