Sektor NVO vesti

Budućnost socijaldemokratije u Evropi i njenom susedstvu

Ознаке: , ,

Objavio Zoran Markovic

Fondacija za evropske napredne studije (FEPS) i Evropski forum za demokratiju i solidarnost, u saradnji sa Centrom modernih veština, pozivaju da se uključite u dvogodišnji projekat “Budućnost socijaldemokratije u Evropi i njenom susedstvu” koji se paralelno realizuje u 14 zemalja Evrope, Bliskog istoka i Severne Afrike. Projekat je namenjen mladima iz levo orijentisanih političkih stranaka, organizacija civilnog društva i društvenih pokreta. U okviru projekta održaće se jedan trodnevni trening o novoj ulozi političkih stranaka i njihovim povezivanjem sa društvenim pokretima, zatim trening za trenere za izabrane predstavnike, pisanje priručnika i na kraju promocija priručnika i pisanje akcionog plana za njegovu implementaciju.

Ako vas interesuju vrednosti levice, politika, društveni aktivizam i želite da radite na tome da Srbija postane pravednije i ravnopravnije društvo, prijavite se za prvi seminar koji će se održati 9-11. septembra.

Fokus ovog seminara će biti na bavljenju društvenim pokretima i aktivizmom, kao i praktičnim veštinama kako što su pregovaranje i vođenje kampanje. Trening će voditi iskusni holandski treneri.

Prijavni formular se popunjava online  i to najkasnije do nedelje 14. avgusta. Spisak izabranih polaznika i polaznica treninga će biti objavljen na našem sajtu najkasnije 1. septembra 2016. godine.

Osnovni kriterijumi za izbor polaznika i polaznica su društveni i politički aktivizam, motivacija i zastupanje vrednosti socijaldemokratije. Ovaj dvogodišnji projekat je namenjen prvenstveno mladima (od 18 do 35 godina), koji sebe vide kao aktivne učesnike društva i lidere promena. Osnovno poznavanje engleskog jezika je neophodno.

Za sve odabrane polaznike/ce seminara Evropski forum i CMV snose troškove smeštaja, prevoza i hrane.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, kontaktirajte nas putem komentara ili mailom office@cmv.org.rs.

(Centar modernih veština)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.