Sektor NVO vesti

Tehnike za postavljanje ciljeva

Ознаке: , ,

Objavio Zoran Markovic

Predavanje Tehnike za postavljanje ciljeva održaće se u petak, 22. jula sa početkom u 13:00h u prostorijama Smart kolektiva (Svetozara Markovića 42a).

Predavanje se održava u sklopu programa Akademija poslovnih veština za neprofitne organizacije koji realizuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv uz podršku USAID-a i koji je kreiran sa ciljem da omogući transfer biznis znanja i veština ka organizacijama i socijalnim preduzećima. Trening će održati Biljana Vuksanović, Šef Trening centra, Telekom Srbija i Miodrag Nikolić, Rukovodilac Odeljenja za trening poslovnih veština i znanja, Telekom Srbija.

Predavanje na temu Tehnike za postavljanje ciljeva ukazuje na ulogu i značaj ove veštine na efektivno korišćenje vremena, svrsishodno delovanje i donošenje odluka, usmeravanje pažnje i aktivnosti, kao i posledično uspostavljanje jasnih kriterijuma za procenu učinka. Sve zajedno, efektivno upravljanje ciljevima doprinosi motivaciji i samopouzdanju, te podstiče uspešniji lični i profesionalni razvoj.

Broj učesnika na predavanju je ograničen na 20.

Za učešće na predavanju ne plaća se kotizacija. Učesnici van Beograda sami snose putne troškove.

Na linku možete pronaći poziv i prijavni forumular.

Molimo vas da popunjeni prijavni formular za učešće na predavanju dostavite do 20. jula 2016. na adresu: dejana.dodik@smartkolektiv.org.

(Smart kolektiv)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.