Sektor NVO vesti

Istraživanje za potrebe projekta „Podsticanje zapošljavanja mladih”

Ознаке: , , , ,

Objavio Zoran Markovic

Upitnika za organizacije civilnog duštva (OCD) razvio je tim Fondacije Jelena Šantić (FJS) za potrebe istraživačkog projekta «Working Horizons For Young Roma Women With An Emphasis On Returnees». Istraživanje se sprovodi za potrebe projekta „Podsticanje zapošljavanja mladih” , koji u okviru nemačko – srpske razvojne saradnje sprovodi GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH).

Opšti cilj istraživačkog projekta je procena kreativnih potencijala odabranih okruga kako bi se omogućili uslovi za (samo)zapošljavanje i istražile mogućnosti za aktiviranje i podsticanje zapošljavanja mladih Romkinja i mladih povratnika Roma na osnovu njihovih potreba i želja. Projekat se realizuje u Zemunu, Novom Bečeju i Zrenjaninu, a upitnik je namenjen za OCD iz Centralno-banatskog okruga i Zemuna i organizacijama koje sprovode aktivnosti u ovim mestima.

Link za upitnik je sledećoj adresi.

Upitnik je anoniman i samo istraživački tim tim Fondacije Jelena Šantić će imati pristup informacijama. Vaše odgovore i podatke neće javno koristiti.

Rok za popunjavanje upitnika je 18.9.2017.

Više o Fondaciji i konkursu možete pogledati na linku http://fjs.org.rs i www.facebook.com/fondacijajelenasantic

(Fondacija Jelena Šantić)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.