Sektor NVO vesti

Alati u omladinskom radu sa mladim migrantima

Ознаке: , ,

Objavio Zoran Markovic

PAPYRUS projekat poziva na konferenciju „Alati u omladinskom radu sa mladim migrantima“ koja će se održati 18. aprila  2018. godine sa početkom u 10 časova u Kući ljudskih prava i demokratije u Beogradu (ul. Kneza Miloša 4). Cilj ove konferencije je upoznavanje relevantnih aktera koji se bave migracijama, omladinskim radom i obukama, sa alatima koji se mogu koristiti u pružanju podrške mladim migrantima.

Na konferenciji će govoriti stručnjaci iz međunarodnog tima PAPYRUS projekta koji čine Univerziteti iz Mančestera i Turkua, Zapadnobalkanski institut iz Beograda, i organizacije CESIE iz Italije i KOPIN sa Malte.

Pozivno pismo možete preuzeti OVDE.

Program konferencije možete preuzeti OVDE.

PAPYRUS projekat nastoji da opremi omladinske radnike i radnice interkulturalnim veštinama i znanjima neophodnim za svakodnevni rad sa migrantima i tražiocima azila. Projekat finansira Nacionalna agencija Velike Britanije u okviru programa Erasmus+ KA2 – Strateška partnerstva za mlade.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na konferenciji, molimo Vas da potvrdite svoje prisustvo najkasnije do kraja 16. aprila 2018. godine, na sledeću adresu: jasmina.radoicic@wb-institute.org.

Organizator nije u mogućnosti da nadoknadi putne troškove dolaska na konferenciju.

(Zapadnobalkanski institut)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.