Sektor NVO vesti

Okupljanje familije Kikindskih

Ознаке: , ,

Objavio Zoran Markovic

Pozivamo vas da nam se pridružite na porodičnom okupljanju Kikindskih u UK „Parobrod“, u petak, 12. oktobra, sa početkom u 19 časova. Džez grupa „REUNION“ ulepšaće ovo okupljanje zvucima džeza.

Pridružite nam se da zajedno odbranimo slobodne medije i „Kikindske“ a skromnom donacijom i vi možete postati deo familije „Kikindskih“!

Ono za šta se novinari „Kikindskih“ zalažu nema cenu, ali štampa novina ima. Sve je teže nabaviti novac, a vlast čini sve da ih ugasi. Po svaku cenu, „Kikindske“ ostaju samo svoje, a sa 150 hiljada dinara mesečno, ostaju i na kioscima.

Zbog novinara „Kikindskih“, zbog onoga što „Kikindske“ predstavljaju, zbog svih nas – nastavljamo kampanju „Branim Kikindske – Za narednih 1000 brojeva!“.

Koliko god malu sumu možete da uplatite mesečno, ona mnogo znači okupljenima u „Kikindskim“. Putem ovog linka možete pomoći „Kikindskim“.

Uz vašu pomoć vlast ne bi mogla ništa da uradi da se „Kikindske“ ugase – ne bi im pomoglo ni zaplašivanje oglasivača, ni nameštanje konkursa i tendera, ni pritisci na novinare.

Zarobljeni mediji nisu samo koncept koji se opisuje u knjigama i izveštajima, već današnja svakodnevica Srbije, u kojoj žive naša deca i za koju se vezuju životi svih nas.

Od 1998. godine pa sve do danas „Kikindske“ su ostale slobodne i svoje, bile su verna hronika grada i severnog Banata, ali i nepokolebljivi glasnik borbe za slobodno društvo.

Pozivamo vas da se priključite da zajedno odbranimo „Kikindske“!

„Kikindske“ su tu zbog nas, budimo i mi tu za njih!

Ulaznica je uplata za pomoć „Kikindskim“. Donesite dokaz! :)

Više o „Kikindskim“ možete videti putem linka.

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.