Sektor NVO vesti

Serbian Visions multikongres

Ознаке: , ,

Objavio Zoran Markovic

Serbian Visions tim poziva OCD, stručne i druge asocijacije, da besplatno učestvuju na Serbian Visions-u, jedinom multikongresu u Srbiji, svojevrsnom događaju koji okuplja sve koji žele bolju budućnost Srbije.

Za sve neprofitne organizacije dobijanje jednog dvočasnovnog termina u okviru Serbian Visions-a je potpuno besplatno. Vaša obaveza je da pre svega aplicirate, da organizujete svoju manifestaciju u trajanju između 60 – 110 minuta, kakvu god želite (panel diskusija, forum, radionica, seminar, prezentacija, video projekcija, izložba i drugo) i da pozovete svoju publiku i podelite kroz svoje komunikacijske kanale celokupan program multikongresa Serbian Visions.

Serbian Visions je vikend manifestacija koja će se održati 24. – 25. novembra 2018. godine, oba dana od 10 – 20h, u hotelu Radisson Collection, Old Mill (Bulevar vojvode Mišića 15, Beograd), sa 30 dvočasovnih manifestacija na dan, ukupno 60 događaja tokom vikenda. Ulaz za sve posetioce je besplatan!

Događaj organizuje Nemačko-srpska privredna komora u saradnji sa Privrednom komorom Srbije.

Iskoristite priliku da predstavite i ponudite publici svoje ideje, vizije, informacije, savete, novine. Budite i Vi deo manifestacije koja kreira put ka boljoj budućnosti u Srbiji.

Kratak video i fotografije od prošle godine pogledajteOVDE. Prijavite se što pre, a najkasnije do 01.11.2018. godine popunjavanjem FORMULARA sa sajta i slanjem na info@serbian-visions.rs

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.