Sektor NVO vesti

Otvorena vrata pravosuđa

Ознаке: ,

Objavio Zoran Markovic

Komitet pravnika za ljudska prava (YUCOM) u saradnji sa 11 organizacija koje se bave ljudskim pravima i razvojem demokratije, kao i strukovnih udruženja pravosuđa (Centar za evropske politike; Udruženje tužilaca i zamenika javnih tužilaca Srbije; Mreža odbora za ljudska prava u Srbiji; Društvo sudija Srbije; Transparentnost Srbija; Beogradski centar za bezbednosnu politiku; Partneri za demokratske promene; Beogradski centar za ljudska prava; Centar za pravosudna istraživanja; Narodni parlament Leskovac i Forum sudija Srbije) raspisuje Poziv za projektnu saradnju i programsku podršku u okviru projekta Otvorena vrata pravosuđa koji je podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

O okviru Poziva za projektnu saradnju i programsku podršku biće podržano 15 organizacija civilnog društva, po jedna iz sledećih mesta: Niš, Kragujevac, Novi Sad, Sombor, Zrenjanin, Užice, Negotin, Šabac, Ivanjica, Vranje, Kraljevo, Kruševac, Pančevo, Leskovac i Knjaževac.

Poziv podrazumeva projektnu saradnju i programsku podršku organizacijama civilnog društva u lokalnim sredinama, umrežavanje organizacija na nacionalnom nivou i razvijanje interaktivne komunikacije između građana, civilnog društva i pravosuđa u lokalnim sredinama.

Opšti cilj projekta „Otvorena vrata pravosuđa” je jačanje poverenja građana u rad pravosudnih institucija u Republici Srbiji kroz poboljšanje komunikacije između građana i pravosuđa.

Rok za podnošenje prijavnog obrasca sa pratećom dokumentacijom je petak, 07. jun 2019. godine, do kraja dana.

Podnošenje prijavnog obrasca sa pratećom dokumentacijom za učešće na Pozivu se vrši isključivo elektronskim putem preko mejla grantovi@yucom.org.rs.

Prijavni obrasci sa pratećom dokumentacijom koji budu dostavljeni na drugi način neće biti razmatrani.

Poziv i detaljan vodič za podnošenje prijavnog obrasca sa pratećom dokumentacijom se nalazi u prilogu ovog imejla, a više informacija o projektu, prijavnom obrascu možete pronaći na sajtu Komiteta pravnika za ljudska prava (YUCOM).

Za sva pitanja i nedoumice, YUCOM tim Vam stoji na raspolaganju putem mejla grantovi@yucom.org.rs.

YUCOM

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.