Sektor NVO vesti

Prolećne „Novosadske cvetne pijace“

Ознаке: ,

Objavio Zoran Markovic

np

Nakon uspešno realizovane manifestacije 29. „Novosadsko proleće“, Pokret gorana Novog Sada želi da se svim Novosađanima/kama i posetiocima Novog Sada zahvali na podršci koju su pružili ovoj tradicionalnoj manifestaciji.

Uskoro počinje prolećni ciklus Cvetnih pijaca, koje Pokret gorana Novog Sada organizuje sa ciljem da svi Novosađani/ke i posetioci Novog Sada na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za uređenje njihovih vrtova, balkona i domova. Cvetne pijace se održavaju petkom i subotom na platou ispred SPC „Vojvodina“.

Cvetne pijace će imati nekoliko izložbenih celina – izložbu cveća i sadnica, izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane i izložbu starih i umetničkih zanata.

Planirani termini održavanja Novosadskih cvetnih pijaca za april 2019. godine su:

  • 05 – 06. april
  • 12 – 13. april
  • 19 – 20. april

Nakon predaha zbog praznika koji nas očekuju, nastavljamo u istom ritmu i tokom maja meseca.

Cilj naših manifestacija je takođe i ekološka edukacija građana svih uzrasta kroz razne akcije i radionice koje su deo programa manifestacija.

Ove godine ćemo se potruditi da građani i građanke na jednom mestu po povoljnim cenama nađu veliki izbor cveća, sadnica i opreme za hortukulturu, kao i zdrave hrane, meda i poneki ukras koji će krasiti domove posetilaca cvetnih pijaca.

(Pokret gorana Novog Sada)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.