Sektor NVO vesti

Škola javnih politika na Centralnoevropskom univerzitetu

Ознаке: , ,

Objavio Zoran Markovic

Škola javnih politika Centralnoevropskog univerzizeta organizuje nastavu na engleskom jeziku, visoko je ranigiran i akreditovan u SAD i Mađarskoj, nalazi se u Budimpešti i nudi stipendije.

CEU je globalna institucija sa studentima iz skoro 50 zemalja. Univerzitet nudi studentima akreditovane akademske programe koji pomažu studentima da steknu znanja koje će im biti potrebe da bi razvili veštine identifikovanja, definisanja i rešavanja problema javnih politika. Univerzitet poseduje vrhunske istraživače i praktičare sa dugogodišnjim iskustvom u neprofitnom, javnom i privatnom sektrou. Njihova stručnost obogaćuje nastavu koju predaju o širokom spektru tema javnih politika, uključujući razvoj, ljudska prava, medije i upravljanje.

Trenutno su otvorene prijave za master i doktorske studije u Školi javnih politika. Sva dokumentacija mora biti dostavljena online do isteka roka apliciranja.

Programi:

Mater studije javne administracije ( dve godine)

Mater studije javnih politika ( jedna godina)

Erasmus Mundus master program javnih politika ( dve godine)- međunarodni master program pod pokroviteljstvom EU koji uključuje drugu godinu na Institut Barcelona d’Estudis Internacionals (Španija) ili Univerzitetu u Jorku ( Velika Britanija).

CEU i njegova Škola za javnu politiku su posvećeni privlačenju talentovanih studenata i naučnika iz celog sveta, te pružaju veliki broj stipendije za studente iz bilo koje zemlje. U periodu 2016-2017, 84% studenata CEU-a dobilo je finansijsku pomoć.

Više informacija možete naći ovde.

(Građanske inicijative)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.