Sektor NVO vesti

Traže se saradnici u oblasti edukacije

Ознаке: , , ,

Objavio Zoran Markovic

Zbog planiranog proširenja obima posla, traže se predavači koji će u toku 2019. godine učestvovati u realizaciji planiranih edukativnih programa u sklopu Kid Maker – škole dizajna i novih tehnologija.

Traže se predavači iz oblasti informacionih tehnologija, prirodnih nauka i primenjenih umetnosti.

Traže se studenti master studija ili mlađi profesionalci, poželjno sa iskustvom u radu s decom i mladima.

Nudimo obuku, gotov program i materijale za rad, platu u skladu s učinkom i mogućnost samostalnog pokretanja kompatibilnih edukativnih programa u skladu s vrednostima i planiranim temama naše organizacije.

Potrebno je da pošaljete vašu radnu biografiju sa fotografijom i motivaciono pismo na e mail: designathonserbia@gmail.com. Konkurs je otvoren do 9. marta. Razgovori sa potencijalnim kandidatima biće organizovani u drugoj nedelji marta 2019. godine.

Takođe, zbog planiranog proširenja obima posla, tražimo nove članove organizacionog tima koji će u toku 2019. godine zajedno s nama organizovati različite događaje edukativnog karaktera.

Ako su tvoja strast organizacija događaja, osmišljavanje kampanja, komunikacija sa različitim ljudima onlajn i oflajn, video produkcija, fotografija i kreativno pisanje, zaista razumeš na koji način funkcionišu društvene mreže i voliš da provodiš vreme na njima, a pored toga si vredna, pouzdana, samoinicijativna i dobro organizovana osoba, onda je ovo odlična prilika za tebe!

Tražimo tri nova člana

1. Organizator događaja

2. Veb i video urednik

3. Urednik društvenih mreža.

Nudimo obuku, mogućnost i pomoć u pokretanju vaše ideje, programa, projekta unutar naše organizacije (ukoliko je u skladu s našim vrednostima), potvrdu o završenoj stručnoj praksi i mogućnost uključivanja u tekuće i planirane projekte.

Potrebno je da popunite upitnik na ovom linku i da pošaljete fotografiju na e mail: designathonserbia@gmail.com. Konkurs je otvoren do 28. februara. Razgovori sa potencijalnim kandidatima biće organizovani u prvoj nedelji marta 2019. godine.

Mi smo Kid Hub – mesto za razvoj dečjih ideja iz Beograda.

U sklopu Kid Hub-a nalazi se KIDMAKER škola dizajna i novih tehnologija, organizujemo godišnji Globalni Designathon događaj, sarađujemo sa osnovnim školama, ali i različitim organizacijama i kompanijama.

Predstavnici smo globalnog edukativnog programa koji je zasnovan na „otvorenim inovacijama“ Designathon WorksⓇ dolazi iz Holandije, deo je globalne Ashoka mreže i radi u 30 zemalja sveta u okviru redovnog školstva, ali i van njega.

Naša globalna društvena misija je da do 2030. godine milion dece širom sveta prođe kroz ovaj program kako bi deca i mladi uzrasta od 7 do 18 godina znali da na kreativan način rešavaju ekološke i društvene izazove pomoću novih tehnologija!

U Srbiji, ovaj program je dobio podršku od Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj.

Više o nama možete videti ovde www.kidhub.rs , www.designathon.rs.

(Kid Hub)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.