Monitoring bužeta Budžetske vesti, NVO vesti

ANTIKORUPCIJSKE MERE I POSTUPAK USKLAĐIVANJA U KOMPANIJAMA

Ознаке: ,

Objavio Zoran Markovic

Privredna komora Srbije, Biro za saradnju sa EU i Programski antikorupcijski tim PKS uz podršku UN Globalni dogovor u Srbiji, organizuju uz pomoć TAIEX odeljenja Evropske komisije seminar na temu „Antikorupcijske mere i postupak usklađivanja u kompanijama“.

Seminar će se održati 7. i 8. decembra 2010. godine u prostorijama Privredne komore Srbije u Beogradu, (prvog dana u sali 1 zgrade u Resavskoj ulici br. 15 a drugog dana u velikoj sali na II spratu, Terazije 23).

Na linku možete pronaći formular za prijavu učesnika iz vaše institucije, kao i radnu verziju dnevnog reda seminara.

Tokom trajanja seminara biće obezbeđen prevod sa engleskog jezika. Učešće na seminaru je oslobođeno plaćanja participacije.

Učesnicima koji dolaze iz mesta koja su od Beograda udaljena više od 100km biće obezbeđen smeštaj u Beogradu. Stoga je potrebno da što je moguće pre potvrdite svoje učešće, naročito potrebu za smeštajem.

Rok za dostavljanje Vaše prijave 10. novembar 2010. godine i molimo da svoje učešće potvrdite što je moguće ranije i to popunjavanjem formulara i slanjem istog osobi za kontakt, elektronski putem.

Moguće je prisustvo više lica iz jedne kompanije, institucije ili organizacije.

Kontakt osobe su: Mirjana Maksimović (mirjana.savic@pks.rs), Tatjana Beuk Pirušić (tatjana.beuk@pks.rs) ili Prorgamski antikorupcijski tim PKS (antikorupcija@pks.rs).

Biro za saradnju sa EU/Bureau for Cooperation with the EU

Privredna komora Srbije/Serbian Chamber of Commerce

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.