Sektor NVO vesti

Sportom do prijateljstva

Ознаке: ,

Objavio Zoran Markovic

Finale tj. zatvaranje sportskih igara „Sportom do prijateljstva“ se održava u subotu 27. septembra, na terenu osnovne škole Posavski Partizani u Obrenovcu, sa početkom u 10 časova, dodela pehara i medalja planirana je u 12 i 45 časova a učesnike će ove subote  podržati naša proslavljena streljačica Jasna Šekarić, pesmom će ih zabaviti Boško iz Sindikata a pehare i medalje mališanima će uručiti Ivan Jegorović, pomoćnik za sport predsednika opštine Obrenovac.

U subotu će se takmičiti šest ekipa finalista (tri mlađe i tri starije) od obuhvaćenih 11 mesnih zajednica opštine Obrenovac koje su najviše stradale u majskim poplavama. Očekuje se oko 100 dece od 7 do 14 godina. Mališani se takmiče u raznim sportskim disciplinama – nošenje štafete, trka u vrećama, nadvlačenje konopca, razne igre sa čunjevima i loptom, kviz znanja i fudbal. Uz pehare i medalje, drugari će dobiti poklone od Srpske pravoslavne crkve i Fondacije Ecomer. Na kraju našeg uspešnog druženja mlađi drugari će dobiti maske na licu iscrtane bojom, po izboru a svi prisutni će se zasladiti lepom tortom.

Omladinski projekat „Sportom do prijateljstva“ sprovodi „Centar za unapređenje društva“ u saradnji sa FK Omladinac, uz podršku Građanskih inicijativa, u okviru programa „Mladi su zakon – Beogradski okrug“, koji je finansijski podržan od strane Ministarstva omladine i sporta.

(Centar za unapređenje društva)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.