Sektor NVO vesti

Evropski pokret u Srbiji Sajmu knjiga

Ознаке: , , ,

Objavio Zoran Markovic

Evropski pokret u Srbiji predstaviće neke od svojih projekata i publikacija na ovogodišnjem Sajmu knjiga. EPuS će tokom Sajma biti gost na štandu Delegacije Evropske unije i EU info centra u hali 4 Beogradskog sajma.

Tokom nekoliko tematskih dana, u saradnji sa EU info centrom biće ogranizovane prezentacije i razgovori sa posetiocima na temu mentorstva i usavršavanja mladih, kao i evropske integracije Srbije i uloge civilnog društva. Takođe, na štandu će se naći i najnovija izdanja EPuS-ovih besplatnih publikacija iz oblasti evropskih politika i integracija.

U utorak, 27. oktobra, od 16 do 17 časova, EPuS će predstaviti svoje programe za mlade – Podeli svoje znanje – postani mentorka i Primenjena diplomatija na kojima su u toku konkursi za novepolaznike i polaznice, kao i novi projekat EU Pojmovnik.

U petak, 30. oktobra, od 16 do 17 časova, Jelica Minić, predsednica Foruma za međunarodne odnose, učestvovaće u razgovoru o publikaciji “Vodič kroz pristupanje” (izdanje Isac fonda).

U subotu, 31. oktobra, od 13 do 14 časova, u razgovoru “Kako brže i bliže do informacija o EU”, Nataša Dragojlović, koordinatorka Nacionalnog konventa o Evropskoj uniji, predstaće rad i iskustva Konventa u informisanju građana o procesu evropske integracije Srbije.

(EPuS)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.