Sektor NVO vesti

Kreativan dizajn 11

Ознаке: , , ,

Objavio KOD

Projekat Medijska radionica , “Kreativan dizajn 11”  namenjen je mladima od 14 do 19 godina, koji aktivno koriste internet i elektronske medije kao sredstvo komunikacije a žele da nauče nove veštine u predstavljanju sebe ili nekih svojih ideja i proizvoda na internetu. Program omogućava mladima da budu aktivni u kreiranju ličnog onlajn identiteta ili da putem yutube video spota budu društveno aktivni i doprinesu širenju medijskih poruka svojim vršnjacima. Program obuhvata set od 10 interaktivnih radionica, predavanja, pozorišnih i govornih vežbi, stop trik animacije, dizajna, fotografije, marketing i blog radionice, edukaciju o upravljanju događajima na društvenim mrežama, kao i produkciju jednog zajedničkog i više pojedinačnih video spotova.

Mladi će izraditi i jedan promotivni video spot kojim će doprineti vidljivosti projekta Umetnicki trening 2015, za mlade umetnike.
U realizaciji projekta učestvuju likovni umetnici, stručnjaci za društvene medije, video animaciju, pozorišne radionice, marketing. Produkciju video radova će raditi profesionalni video montažer.
Prijavljivanje putem emaila: umetnicki.trening@gmail.com do 27. juna 2015. U prijavi navesti sledeće podatke:
ime i prezime deteta, godina rođenja, škola i razred, kontakt telefon.
Realizacija projekta: 29. juna do 10. jula, od 11 – 14h
Lokacija: Ustanova kulture Parobrod

Autorka i voditeljka programa: Gabriela Vasić, magistar likovnih umetnosti
Nosilac projekta: ULUS
Partneri: Udruženje građana KOD, UK Parobrod
Podrška: Sekretarijat za sport i omladinu

Više o programu na linku.

(Udruženje građana KOD)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.