Sektor NVO vesti

Manifestacija „DrugAčiji?“ otvara Leto na Adi za osobe sa invaliditetom

Ознаке: , , ,

Objavio Zoran Markovic

Centar za nove ideje u partnerstvu sa Kancelarijom za mlade i saradnju sa udruženjima Gradske uprave grada Beograda, Sportskim savezom OSI Beograd i uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, će u četvrtak 4. juna 2015. god. na Adi Ciganliji sa početkom od 10 časova, organizovati manifestaciju humanitarnog karaktera, pod nazivom „DrugAčiji?“.

Cilj manifestacije je da se osobama sa invaliditetom u Beogradu, poboljša psihofizičko stanje bavljenjem sportsko-rekreativnim aktivnostima u prirodi i u Terapijskom vrtu Ade Ciganlije. Takođe, jedan od ciljeva projekta „DrugAčiji?“ je da se podigne nivo svesti poslodavaca u kompanijama, o socijalnoj uključenosti osoba sa invaliditetom u poslovni život, kao i povećanje kapaciteta organizacija civilnog društva.

Na svečanom otvaranju prisutnim učesnicima će se obratiti promoter celog projekta, legenda jugoslovenske i srpske atletike gospodin Nenad Stekić.

Program učesnicima pruža mogućnost takmičenja u raznim disciplinama koje su prilagođene osobama sa invaliditetom, poput šahovskog turnira, košarke, pikada, boćanja i joga časa.

Program.

(Centar za nove ideje)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.