Sektor NVO vesti

Podrška magazinu Liceulice

Ознаке: , ,

Objavio Zoran Markovic

Magazin Liceulice ušao je u uži izbor u kategoriji Medijska inicijativa godine, nagradu koja se dodeljuje za inicijative koje su imale aktivnu ulogu u informisanju građana i razvoju civilnog prostora, sa naglaskom na slobodi medija i izražavanja. Konačan izbor zavisi od onlajn glasova. Podržite Liceulice na sledećem linku http://civic-forum.eu/en/european-democratic-citizenship-awards-2015, klikom na ‘vote here’, a potom unosom svoje email adrese dolazite do ankete u kojoj možete izabrati Liceulice, kao i glasati za ostale kategorije. Glasanje traje do 28. septembra!

Evropski civilni forum već drugu godinu za redom dodeljuje Nagrade za evropsko demokratsko društvo u cilju promocije građanskih inicijativa. Ovo priznanje dobijaju istaknute inicijative i stejkholderi civilnog društva koji doprinose demokratskom društvu vršeći konkretan uticaj na život zajednice.

Licuelice je magazin koji se već pet godina bavi temama koje ne viđate često u mejnstrim medijima, ali i magazin koji, osim konstatovanja problema, nudi i rešenja i alternativne mogućnosti za osmišljavanje boljeg društva.

(Liceulice)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.