Sektor NVO vesti

Konkurs za nagradu Žana Borisavljević

Ознаке: ,

Objavio Zoran Markovic

Fondacija Uhvati život raspisuje konkurs za nagradu Žana Borisavljević za doprinos razvoju obrazovanog društva u kojem se neguju ljudske vrednosti.

Nagrada je ustanovljena u znak sećanja na Žanu Borisavljević, predsednicu organizacije Obrazovanje plus  i predstavlja podsticaj svima koji se trude da unaprede formalne i neformalne obrazovne procese, a pre svega onima koji inspirišu i motivišu druge da se razvijaju, da se menjaju na bolje, da šire pozitivnu energiju, da promovišu znanje, vaspitanje, toleranciju, humanost, brigu i ljubav za druge i veru da svojim stavovima oblikujemo svoj život, a svojim delima menjamo i tuđe živote.

Za 2015. godinu, nagrada se dodeljuje u kategoriji vaspitač/stručni saradnik, a pravo učešća na konkursu imaju zaposleni u svim predškolskim ustanovama u Srbiji.

Kriterijumi koji će se ocenjivati su:

  1. Rad na ličnom i profesionalnom usavršavanju
  2. Kreativnost i inovativnost u radu
  3. Holistički pristup obrazovanju i implementacija životnih vrednosti u obrazovni proces
  4. Kolegijalnost i razvijanje pozitivne atmosfere u ustanovi.

Prijava za konkurs treba da sadrži popunjen registracioni formular i dodatnu, relevantnu  dokumentaciju (potvrde, preporuke, diplome…).

Prijave je potrebno poslati do 31. marta 2016. godine na e-adresu: uhvatizivot@oplus.org.rs.

Dobitniku nagrade će biti uručena plaketa i simboličan novčani iznos (20.000 dinara) na prolećnim stručnim susretima „Vaspitači-vaspitačima“ od 21. do 24. aprila 2016. u Kladovu.

Registracioni formular može da se preuzme ovde.

(Fondacija Uhvati život)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.