Sektor NVO vesti

Regionalna Konferencija Evropskih Studenata Za Slobodu

Ознаке: , ,

Objavio Zoran Markovic

Organizacija Evropski Studenti Za Slobodu (European Students For Liberty) u saradnji sa Studentima za slobodu – FPN organizuje petu po redu regionalnu studentsku konferenciju 5. novembra 2016. godine na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Ova konferencija je jedna od mnogih regionalnih konferencija koje se održavaju u Evropi ove godine u okviru ESFL mreže. Konferencije u Beogradu su tradicionalno najposećenije ESFL konferencije u Evropi sa zanimljivim međunarodnim govornicima, kao i govornicima iz Srbije. Ove godine ponovo očekujemo stotine učesnika iz regiona.

Jednodnevna konferencija okupiće studente sa Balkana i iz cele Evrope u Beogradu. Teme na konferenciji kretaće se od političke filozofije, preko praktičnih političkih i ekonomskih pitanja, pa do tema poput slobodnih gradova i američkih predsedničkih izbora. Neki od govornika biće:

- Met Kibi – osnivač Freedom Works-a;

- Titus Gebel – bivši izvršni direktor Deutsche Rochstoffa-a;

- Kristijan Mičel – predsednik Libdertarian International-a;

- Trevor Bures – KATO Institut.

Pored prilike za upoznavanje studenata iz cele Evrope, na konferenciji će biti ponuđen i veliki broj besplatnih knjiga i materijala.

Registracija je besplatna, ali obavezna, a uključuje prisustvo svim predavanjima, hranu i osveženja u toku konferencije, kao i večernji događaj.

Možete se registrovati na sledećem linku.

Za više informacija o konferenciji i redovne novosti pogledajte Facebook događaj, kao i stranicu Studenata za slobodu – Srbija.

Event: https://www.facebook.com/events/1886839838209687/

Stranica: https://www.facebook.com/ESFLserbia/?fref=ts

Sva dodatna pitanja možete uputiti na email: mgutic@studentsforliberty.org

(ESFL)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.