Sektor NVO vesti

Prikupljanje sredstava i održivost

Ознаке: , ,

Objavio Zoran Markovic

Pokret gorana Vojvodine otvara poziv za obuku Prikupljanje sredstava i održivost (3-5.11.2017) koja je osmišljena sa ciljem da podigne kapacitet novih udruženja, mladih aktivista i ostalih zainteresovanih građana za prikupljanje sredstava i da time stvori prostor za realzaciju aktivnosti koje odgovaraju potrebama lokalne zajednice.

Sremski Karlovci su kroz aplikaciju Pokreta gorana Vojvodine, u saradnji sa Centrom za afirmaciju slobodne misli i Kancelarijom za mlade Sremski Karlovci, jedna od pet zajednica u kojoj će se sprovesti trening namenjen građanima lokale zajednice, koji je podržan od strane grupe Hajde da… iz Beograda.

Trodnevna obuka baviće se:

– izvorima za prikupljanje sredstava

– osnovama pisanja projekta

– održivošću projekata nakon njihove realizacije

Obuka je namenjena osobama:

– iz Sremskih Karlovaca i okoline

– koje su starije od 15 godina

– motivisanim da iskoriste stečeno znanje u svojim lokalnim zajednicama

– motivisanim da prisustvuju na svim radionicama u okviru treninga.

Obuka će početi u petak od 15 časova (03.11) a završiti u nedelju u 14 časova (05.11).

Obezbeđena su dva ručka, osveženje, radni materijal i adekvatne prostorije za rad. Trening će se održati Ekološkom centar Radulovački i Omladinskom klubu Sremski Karlovci. Učešće na obuci je besplatno.

Svi zainteresovani, treba da popune i pošalju aplikacioni formular najkasnije do 29.10.2017. do 12 časova.Svi zainteresovani, treba da popune i pošalju aplikacioni formular najkasnije do 29.10.2017. do 12 časova. Aplikacioni formular možete pronaći ovde – Aplikacija.

(Pokret gorana Vojvodine)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.