Sektor NVO vesti

Sa onim što imaš – učini najviše što možeš

Ознаке: ,

Objavio Zoran Markovic

U četvrtak i petak, 29 – 30.06.2017. održava se seminar za sve dobitnike nagrade u okviru programa “Za čistije i zelenije škole u Vojvodini” za školsku 2016/2017. godinu, koji se realizuje uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravu, propise i nacionalne manjine – nacionalne zajednice.

Seminar se održava u Ekološkom centru Radulovački u Sremskim Karlovcima. Organizator seminara je Pokret gorana Vojvodine, a ostali partneri na projektu su osim Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine, Pokrajinski sekretarijat za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj i ReCan fondacija.

Na Seminaru će učestvovati po dva nastavnika iz 19 nagrađenih vaspitno-obrazovnih ustanova, sa ciljem daljeg unapređenja njihovog rada, sticanja novih znanja i veština.

Osnovni cilj Seminara je obučiti i osnažiti školske lidere, koordinatore programskih aktivnosti, da što bolje isplaniraju, organizuju i realizuju različite aktivnosti, motivišu decu i kolege za učešće i adekvatno prezentuju sve rezultate rada u okviru programa „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“. Osmišljen je kao set praktičnih obuka koje su potrebne prosvetnim radnicima kako bi realizacija Programa bila što uspešnija, sa što većim brojem nastavnika i dece uključenih u pojedine aktivnosti i što većom vidljivošću rezultata.

Predavači:

  • Ljiljana Jovanović – nastavnica razredne nastave, edukatorka Pokreta gorana Vojvodine
  • Magdalena Grahovac – inž. poljoprivrede, stručna saradnica Pokreta gorana Novog Sada
  • dr Rodoljub Tanasić – inž. poljoprivrede, autor knjige “Opstanak – priručnik za preživljavanje u prirodi”
  • Ksenija Balaban Jovanović – novinarka, autorka emisija na Radio-televiziji Vojvodine

Sve dodatne informacije možete dobiti na office@pgv.org.rs.

(Pokret gorana Vojvodine)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.