Sektor NVO vesti

Pokrenite crowdfunding kampanju za svoje neprofitne projekte – Donacije.rs

Ознаке: , , ,

Objavio Zoran Markovic

Ako ste deo neprofitne organizacije u Srbiji, imate sjajnu ideju, vredan tim, konkretan projekat, i zajednicu koja zna za vaš rad i veruje u vas – imate sve neophodno da započnete svoju prvu crowdfunding kampanju i napravite promenu u svom okruženju.

Donacije.rs - domaća crowdfunding platforma na kojoj registrovane neprofitne organizacije mogu da pokrenu kampanju za prikupljanje sredstava za svoje projekte. Ovo je nova prilika da pojedinci, organizacije i kompanije – brzo i jednostavno, online donacijama platnim karticama doprinesu ostvarivanju konkretnih ideja za opšte dobro.

Uz masovnu podršku građana i kompanija, ukupna prikupljena suma na platformi dostigla je više od 850.000 RSD, a u ovom mesecu svoje ciljeve su premašile čak tri kampanje. One su posvećene različitim ciljevima, poput obezbeđivanja usluge personalne asistencije osobama sa invaliditetom Centra Živeti uspravno, Udruženja za pomoć MNRO Zvezdara za praksu za osobe sa smetnjama u razvoju, i Udruženja “Komšija” iz Petrovaradina za postavljanje eko-ostrva u jednom vrtiću u Rumenci. Trenutno, i četvrta kampanja brzo napreduje ka svom cilju, proširenju bine inkluzivnog zaječarskog festivala “Art zona za sve” – podržite ih ili se okrenite svojoj zajednici i na transparentan i jednostavan način pronađite sredstva za finansiranje svog projekta.

Prijave su uvek otvorene na ovom linku, više informacija o platformi potražite ovde, a savete za pokretanje uspešne kampanje pročitajte u ovom blogu.

(Catalyst Balkans)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.