Sektor NVO vesti

Poziv za učešće na programu obuke u oblasti javnih finansija i borbe protiv korupcije

Ознаке: , , ,

Objavio Zoran Markovic

Poziv za učešće na programu obuke za predstavnike organizacija građanskog društva i medija iz Republike Srbije.

Toplički centar za demokratiju i ljudska prava organizuje trodnevnu obuku za predstavnike organizacija građanskog društva i medija angažovanih u oblasti javnih finansija i borbe protiv korupcije.

Obuka je deo projekta „Građani i mediji za transparentnost i suzbijanje korupcije u lokalnim javnim nabavkama“, koji se sprovodi uz podršku Ambasade SAD u Republici Srbiji.

Program obuke namenjen je predstavnicima organizacija građanskog društva i medija iz unutrašnjosti Srbije koje imaju interesovanja i iskustva u oblasti javnih nabavki i borbe protiv korupcije.

Obuka će biti održana od 22. do 25. novembra 2018. godine na Mećavniku i okupiće 20 učesnika. Troškovi prevoza, smeštaja i ishrane učesnika u potpunosti su pokriveni od strane organizatora.

Svi zainteresovani za učešće na programu obuke mogu se prijaviti tako što će popunjen prijavni formular dostaviti na elektronsku adresu office@topcentar.org.rs ili toplickicentar@yahoo.com do 5. novembra 2018. godine.

Izabrani kandidati će biti obavešteni o rezultatima poziva do 9. novembra 2018. godine.

Prijavni formular

Projekat „Građani i mediji za transparentnost i suzbijanje korupcije u lokalnim javnim nabavkama“ sprovodi se uz podršku Ambasade SAD u Republici Srbiji.

(Toplički centar za demokratiju i ljudska prava)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.